Obavestenje

Obaveštenje: Listu sa vašim predlozima možete videti ovde .

четвртак, 7. јун 2012.

Filmski Hitovi - Godina Prva



Braćo i sestre, srećan nam prvi rođendan.

Godina prva:
Kako se broj odgledanih filmova gomilao, a faliilo mi je više ljudi da podelim mišljenje sa njima, pre godinu dana odlučio sam napraviti svoj blog. Tada nisam imao neka velika očekivanja. Učinio sam to iz čiste zabave, viška slobodnog vremena i želje da istresem negde svoje misli. Rekao sam sebi da ću prekinuti sa tim čim mi bude prestalo biti zadovoljstvo. Iako sada imam neuporedivo manje vremena da pišem, želja ne nestaje tako da se nadam da će ovaj blog živeti još dugo. 


Sada kada pogledam na tekstove koje sam pisao u početku, moram da kažem da su oni blago rečeno siromašni a povremeno i jadni. Zbog toga, neki od njih bi mogli da dožive novu verziju. Koji će to tekstovi biti, zavisi od vas. Ukoliko smatrate da je neki tekst prekratak, javite se, tražite nov i želja će vam biti ispunjena u najkraćem mogućem roku. Što se tiče segmenta zanimljivosti, isto važi i za njega. U početku sam se trudio da pronađem jednu do dve zanimljive stvari vezane za film, a koje smatram da bi bile interesantne čitaocu. Sada se trudim da pronađem što više zanimljivosti koje smatram da će vam biti dopadljive. 

Sam izgled bloga se neće značajnije menjati u neko skorije vreme. Trenutno tražim ideju za spisak filmova jer vremenom ovaj sa strane postaje predug. Blogger me prilično ograničava u rešenjima koja programski mogu da izvedem tako da će ove liste za sada ostati ovakve. Ako imate bilo kakav predlog, ideju, bilo o izgledu bloga ili nečeg drugog, ili pak pitanje o filmu koji ne možete pronaći, ostavite ga na postu (Komentari, Predlozi, Pitanja...) koji je predviđen za takve stvari. 



Hvala:
Pre svega hvala svima vama što ste se uključili u stvaranje ovog bloga. Hvala vam na svim komentarima u kojim ste izrazili svoje mišljenje o filmu. Zaista rado čitam sve što napišete. Volim kada sukobite vaše mišljenje mom jer mi neretko pomažete da uvidim neke stvari koje sam propustio a i drugim ljudima dajete drugačiji pogled na film koji sam možda nepravedno iskritikovao/ishvalio. Budite slobodni da ostavljate što veći broj komentara jer mi je veoma stalo do vašeg mišljenja. 


Naravno, komentari zašto sam filmu dao neku ocenu, komentari u kojim vređate mene ili bilo kog čitaoca, kao i komentari kako nemam pojma jer ne mislim kao vi me savršeno ne zanimaju, ne dotiču i neće biti ni objavljivani. Na sreću, braćo i sestre, takvih jednoumnih nesrećnika nema mnogo. Hvala vam na mailovima podrške, na pohvalama, na konstruktivnim kritikama i u buduće ću se truditi da ispunim vaša očekivanja. Sve predloge filmova za recenziju sam zabeležio došao je red da ih bacim na meni. Vi budite slobodni šaljete kvalitetne predloge i u buduće. Još jednom, nadam se da ćemo se još dugo družiti i HVALA VAM SVIMA...


2 коментара:

  1. Анониман7. јун 2012. 13:17

    zanima me da li postoji neka statistika koliko puta u toku dana se otvori ovaj blog? blog posetim svakog dana i narocito mi se dopadaju te zanimljivosti u vezi filmova, glumaca,dogadjaja...samo tako nastavi! IMAS MOJU PODRSKU

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala vam na podršci koja mi neizmerno znači. Evo nekih statističkih podataka. Trenutno blog bude otvoren između 400 i 500 puta na dan. Po statistici iz prethodnog meseca, blog ima 251 redovnog čitaoca, ali taj broj brzo raste. Pre samo 2 meseca imao je 134. Najviše poseta redovnih čitalaca blog ima iz 1.Srbije, 2.Bosne i Hercegovine, 3.SAD, 4.Hrvatske, 5.Crne Gore, 6.Nemačke, 7.Britanije, 8.Rusije, 9.Makedonije, 10.Italije. Ostvarena je saradnja sa hororfilmovi.blog.rs i bastabalkana.com čime sam posebno ponosan. Svi ovi rezultati su sjajni, s obzirom na to da je ovo prva godina i da saobraćaj konstantno raste tako da ove godine nijednog meseca nije zabeležen pad u broju čitalaca i poseta u odnosu na prethodni.

      Избриши